Πεζοπορία στα βουνά της περιοχής μας


Η περιοχή μας μπορεί και συνδυάζει αρμονικά το πράσινο με το μπλε. Στα Evgoro Luxury Suites μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία και σε πολύ μικρές αποστάσεις και χρόνο την νυχτερινή διασκέδαση, μα και τον κρητικό παραδοσιακό τρόπο ζωής. Τα Evgoro Luxury Suites είναι σίγουρα επίσης το κατάλληλο μέρος για αυτούς που αγαπούν τη φύση και τη γαλήνη και μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για μία βόλτα στα γύρω βουνά της Βουβάλας, του Λαβρασού μα και μεγαλύτερη όπως είναι αυτή στον Ψηλορείτη.

Κάντε λοιπόν την κράτηση σας τώρα, βάλτε και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια στις αποσκευές σας γιατί θα σας χρειαστούν για τον περίπατο στη φύση και το πλούσιο οξυγόνο της. Σε κάθε περίπτωση, απαραίτητη είναι η επικοινωνία μαζί μας, για να σας δώσουμε τις σωστές πληροφορίες για τις όμορφες διαδρομές, αλλά και εξοπλισμό (χάρτης, νερό, τρόφιμα).

Ο περίπατος με ξεναγό έχει επιπλέον επιβάρυνση 20€ την ώρα. Επίσης οι χάρτες επιστρέφονται. Προς το παρών σας δείχνουμε μερικά από τα πολλά σημεία που μπορείτε να περπατήσετε και να απολαύσετε.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Πεζοπορεία στην παραλία: Αγία Γαλήνη - Κόκκινος Πύργος - Καλαμάκι

Hiking at Vouvala mountain / Πεζοπορεία στη Βουβάλα

Hiking at "Skisti" / Πεζοπορεία Σκιστή

Hiking at "Lavraso" / Πεζοπορεία Λαβρασό

Evgoro Luxury Suites

Αγία Γαλήνη, 74056
Ρέθυμνο, Κρήτη
info@evgoro.gr

Κιν. +30 6972879845
Κιν. +30 6932214503